Ce ai descris tu se numește anxietate, anxietate generalizata după simptomele menționate de tine, anxietatea imita simptomele a mai multor boli, a diferitelor ramuri medicale, anxietatea are la baza zeci de simptome toate provocate de o frica nejustificata, irațională, nejustificata care în realitate e inexistenta.
Probabil s-a produs un dezechilibru chimic al creierului, un deficit de dopamina și serotonina din n cauze, se pot declanșa și într-un mediu favorizant dacă ești predispus genetic.
Ce ai tu este ipohondrie pe fond anxios recurent.
Trebuie sa mergi la un neuropsihiatru sau la un psihiatru, tratamentul anxiolitic este cel mai eficient.
Poți lua magne b6, ajuta puțin, poate fi și din cauza unui deficit de vitamine și minerale în organism.
Nu o sa mori, asa se manifesta anxietatea, îți joaca feste, trebuie sa înveti sa nu ii acorzi atenție, sa realizezi ca e o frica fictiva care nu exista în fata ta, în realitate, nu e palpabila.
Eu am sinuzita cronica. Niciodata nu mi s-a intamplat ce ti s-a intamplat tie. Iti recomand sa te linistesti. Fa ceva ce iti place, iesi la o plimbare etc.