| Vasiloiu_Armand_1999 a întrebat:

Acum11 ani de zile cand eram la scoala m-am lovit la cap de scaun nu chiar foarte tare, pe moment am simtit doar o durere in spatele capului unde m-am lovit, n am avut vreun simptom si durerea a trecut cam in4 zile insa am citit si pe alte site-uri ca loviturile la cap pot avea urmari, se poate daca eu timp de 11 ani n am avut nici o durere de cap simptom cv? Ar trebuii sa ma duc la medic? Eu am acum 17 aniMultumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NicuCristian199 a răspuns:

Esti paranoic frate, nu te mai uita atat pe net daca aveai ceva simteai in zilele urmatoare dupa lovitura gen "ameteli, dureri de cap, voma, greata etc" asa ca nu ai nimic nu cheltui bani degeaba.

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Știi cum va decurge vizita la doctor? Cam așa:

- Bună ziua, domnul doctor!
- Bună ziua, ce ați pățit?
- M-am lovit cu capul de scaun.
- Când?
- Acum 11 ani
- Ieși afară, am de tratat un om care a căzut de la etajul 3 acum 15 minute

Da, loviturile la cap pot avea urmări. Dar ce ți-a venit să-ți pui întrebarea asta 11 ani mai târziu?
Dacă vrei să stai liniștit, du-te și fă-ți un RMN. Doctorii nu sunt clarvăzători, să-ți poată spune ție dacă un cucui de acum 11 ani te-a afectat în vreun fel, din moment ce nu ai avut niciodată niciun fel de simptome.

| Vasiloiu_Armand_1999 explică (pentru johnnny123):

La varsta aia nu prea constientizam prea mult iar acum ma gandesc Doamne fereste sa nu apara vreun hematom ceva...duc o viata absolut normala dar m-a cam pus pe ganduri daca lovitura aia ar putea avea urmari este correct tot ce ai scris si inteleg, dar totusi chiar nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu Multumesc pentru raspuns

| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

Poti sa mori de la scauntita, o boala care are ca tinta oamenii care stau pe scaune. Un testament in momentul asta ar fi perfect, asta daca nu cumva ai murit.