| Iova_Dominick_1999 a întrebat:

Am 12 ani si am o problema. De mai multe zile tot aud si simt gâlgâieli si ghiortăieli. Le aud des si inainte sa mananc dar si dupa. Le aud mai ales cand stau pe burta, pe spate sau pe wc. Sunt tare îngrijorat. Sper sa nu fie vreun vierme intestinal. Va rog raspundeti cat mai repede. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ne spui si unde la auzi? Asa, ca idee.

| alina2k18 a răspuns:

Nu face viermele asa... urat laughing
La medic sa te consultewinking

| raMLesS a răspuns:

Ai viermele satanic in tine laughing o sa te transformi in purtator.

| AllyAlexandra20 a răspuns:

Oricui îi mai ghiorțăie și "gâlgâie" stomacul, poate când bei prea multa apă (în cazul "gâlgâielilor") sau ai mâncat ceva ce nu ți-a priit. În orice caz, un vierme intestinal nu face așa big grin Dacă totuși ești îngrijorat, dă fuga la medicul de familie, ăsta e primul lucru pe care ar trebui să-l facă oricine, când observă ceva neobișnuit la organismul său happy

| katsukira a răspuns:

Păi...poate problema ar putea fi din cauza că 1 nu mesteci mâncarea prea mult și nu- ți priește la stomac 2 poate nu consumi prea multe lichide 3 poate e din cauza că ai făcut viermi la burtă de la zahăr, animale etc... 4 poate ai înghițit ceva 5 poate ți-e foame și stomacu meu scoate sunete când îi e foame :] sper că te-am ajutat