| brot123 a întrebat:

Buna ziua, am 12 ani si ma masturbez de 2 ori pe saptamana, cateodata deloc si am observat in ultimul timp ca am o cantitate foarte mica de sange in sperma, mai putin decat un bob de orez si nu e chiar sange, e o substanta vascoasa maro deschis, va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dr. Daniel Liviu Badescu - Medic Urolog in Bucuresti la:
Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)

Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Telefon: 0214106910

| brot123 explică (pentru Violleta2022):

Stau in Timisoara si nu pot veni cred ca nu pot face nimic in situatia asta pentru ca la mama nu vreau sa-i spun mi e frica dar de azi incolo ma opresc din laba si incerc sa imi fac viata mai buna dar cred ca a este permanenta chestia asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru brot123):

Urgent la spital in Timisoara!

| brot123 explică (pentru Violleta2022):

Dar mi e frica sa spun la mama

| Violleta2022 a răspuns (pentru brot123):

Spune-i lui taica-tu!

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca vrei sa ramai fara puta renunta la masturbare ca nu e buna in exces fa sport miscare si gaseste alte preocupari sau daca nu fa-ti o prietena

| FilipSorin a răspuns:

Sfatul meu este sa nu mai faci, nu e bine deloc, o sa agraveze

| Gabitu698 a răspuns:

Ba aceeasi priblema am si eu si am 14 ani doar ca eu am numsi sange fara sperma ca si eu am dat o laba acum 2 saptamani si au fost doar 2 picaturi acum a fost zici ca era fantana uita-te peste intrebarea mea

| brot123 explică:

Acum mi-a curs prima oara sperma dupa aia sange ata este iesita in evidenta ce fac?

| brot712 a răspuns:

Ba tot eu sunt doar ca am pierdut celalalt cont, am inceput sa fac sport si problema a disparut de la sine