Sportul este cel care te poate ajuta cel mai mult, iar daca mananci multe dulciuri, incearca sa reduci cantitatea.ATENTIE insa! Redu-o putin cate putin! Nu renunta brusc la ele! Cele mai multe, in special ciocolata, au importanta lor mai ales la 12 ani! Oricum, nu este un motiv de ingrijorare la varsta ta!
Mult succes!
Nu mai manca multa paine alba, sucuri acidulate, multe dulciuri si fa abdomene.
Ai putea sa incerci sa faci zilnic cateva exercitii pentru abdomen. Cauta pe google, sigur vei gasi. Mult succes!
Si eu am 12 ani si toti imi spun ca sunt super slaba numai eu nu cred asta.ma rog.sa trecem la subiect.Nu cred ca e mare chestie ca la 12 ani sa-ti apara putina.'burtica'. Adica nu ar trebui sa te deranjeze. oricum. poti sa faci un sport.sau.[ceea ce nu iti recomand] sa tii dieta.De pastile sau porcarii din astea nici nu ma gandesc. dar oricum.iti zic din propria experienta.Esti in crestere si corpul are diverse faze de a se dezvolta.de exemplu. mie iarna imi apare burtica si vara nu mai am . Trebuie sa astepti.Pt ca vrei nu vrei.tot trebuie sa-ti apara putina burtica .Hai te'am pupat :*
Exercitii fizice (20 min/zi) si nu mai manca dupa ora 20. 00. Cam atat poti sa faci la varsta ta