| PlaceriInterzise1 a întrebat:

Buna Ziua!` Am 13 ani si am o mica problema. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 19 si tot intarzie. Sambata trebuie sa plec la munte cu niste prieteni de familie. De ce imi tot intarzie? Ce pot face? Eu avand ciclu regulat. Rog Seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Probabil ai răcit. Dacă ai 13 ani, probabil ai menstruaţie de 1 an, mai mult sau mai puţin, corect? Nu ai de ce să te îngrijorezi. Spre exemplu, mie îmi venise pe 19 ianuarie, ultima oară. Acum suntem în martie, şi de atunci nimic. La doctor mi-a spus că am doar o dereglare şi mi-a prescris nişte pastile pe care le iau timp de 3 luni. Uneori durează între 28-40 zile să vină, dacă depăşeşte 40 zile trebuie consultat un medic.

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să vorbești cu maicăta și să te duci cu ea la un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt dereglări hormonale des întâlnite la pubertate.
Poţi să începi să consumi ceai de creţişoară, îţi reglează menstra.
Te pup!

| BlackEyedGirl a răspuns:

Poate ai racit sau poate nu ti s-a reglat inca. De obicei menstruatia se regleaza dupa 2 ani sau chiar mai mult, deci nu trebuie sa te ingrijorezi, nu e ceva anormal happy

| july00 a răspuns:

Pai daca nu ai avut contacte sexuale, e din cauza hormonilor, iti intarzie doar cum esti la inceput, se mai intampla! Nu iti face griji!

| bteodora79 a răspuns:

Trebuie sa mergi la un doctor sa vezi ca poate este o dereglare sau poate ai racit.
Nu amana!