Sunt scurgeri vaginale perfect normale pentru toate fetele si femeile.
Ce poti face? Nimic!
Spala-te cu apa calda si sapun de 2 ori pe zi: dimineata si seara si schimba chilotul dupa fiecare spalare.
Si mama mi-a dat un cap in gura din greseala azi dar asta nu inseamna ca ma trebuie sa fug de acasa si sa o reclam pentru abuz lmao
Scurgerile sunt normale pentru varsta ta. Se numesc "secretii vaginale" si sunt folosite de corpul tau pentru a te proteja de infectii si ca lubrifiant. Cam toate fetele au
Sincer sa fiu, nu stiu care e treaba cu problema ta vaginala pentru ca sunt baiat, dar vad ca ai o alta problema uriasaa.
Cum adica mama ta vrea sa scape de tine? Daca voia sa scape de tine eu cred ca scapa de mult. Fii atenta ce iti spun aici.
In niciun caz nu amana problema asta sau nu o lua in ras. Acorda-i maxima importanta, deoarece e o problema grava.
Practic pentru ca tu gandesti asa nu discuti cu mama ta si asta iti afecteaza grav dezvoltarea emotionala.
Vorbeste cu tatal tau daca ti-e frica sa vorbesti cu mama ta si spune-i sa iti caute cat mai repede un psihoterapeut bun pentru ca simti nevoia sa mergi sa discuti cu el (ps cauta un psihoterapeut femeie, cred ca ar fi mai bine pentru tine ca te poate ajuta si cu cealalta problema adica poate iti da un sfat bun, ma rog nu ma pricep la probleme vaginale). Si mergi acolo la psihoterapeuta si ii spui ce crezi tu despre mama ta, ii spui ca tu crezi ca vrea sa scape de tine si ca nu poti discuta cu ea din cauza asta. E foarte important sa faci ceea ce ti-am zis.
Apropo, sa nu iti fie frica sa mergi la psihoterapeut. E super, un psihoterapeut e o persoana care te intelege in absolut orice problema, te ajuta si nu te judeca. Si foarte important... un psihoterapeut nu spune nimaniu ceea ce vorbesti cu el. Dar repet, iti recomand sa gasesti un psihoterapeut femeie.
Te rog sa imi raspunzi la acest mesaj ca sa vad ca l-ai vazut in intregime.
Repet, NU AMANA!
Si eu merg la psihoterapeut si super tare, imi place sa merg cat mai des, dar la inceput am avut emotii si mi-a fost rusine, dar mi-ai trecut repede.
A, sa nu uit, daca tot raspunzi la mesaj te rog sa imi spui parerea ta despre ceea ce ti-am spus si daca o sa faci ceea ce ti-am spus.
anonim_4396 întreabă: