| Geeeorgia09 a întrebat:

Buna ziua! Am 14 ani, abia împliniți de o luna, iar acum o luna si putin timp imi aparuse o umflatura la nivelul axilei. La inceput nu i-am dat importanta, am crezut ca este de la epilat, mai ales pentru ca dupa 3-4 săptămâni si-a microsat volumul, abia se mai simte. Dupa aceea am observat ca pe sâni mi-au apărut vene vizibile, albastre si mov, si un fel de aspect de parca m-a strâns ceva. Alaltăieri am fost la medicul de familie si luni merg să-mi fac analizele, dar cand am ajuns acasa cred ca greseala pe care am făcut-o a fost sa caut pe google toate simptomele astea si sa ma sperii deoarece toate rezultatele erau doar cancerul la san. De ieri a inceput sa ma doara foarte putin sanul stang. Sunt îngrijorată, daca stie cineva ce ar putea fi sau daca a trecut cineva prin asta va rog să-mi spuneti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NarcisCorneliu a răspuns:

Iti sugerez sa astepti rezultatele analizelor. Cautarea simptomelor pe Google nu iti ofera decat o stare de ipohondrie, lucru care probabil a rezultat si "durerea" pe care ai simtit-o ieri. Aceste schimbari corporale pot fi temporare, oricum, pot fi cauzate din multiple motive.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fetitele mici care nici macar nu au sani, nu pot avea cancer de sani!

| Geeeorgia09 explică (pentru Violleta2022):

Sunt destul de dezvoltată, si am citit ca cancerul de sân poate aparea la orice varsta. Multumesc oricum!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Geeeorgia09):

La toate varstele dupa 20-30 de ani, dar nu sub 20 ca nu ai inca sistemul hormonal dezvoltat, nu ti s-a incheiat cresterea samd.