Esti destul de inalt pentru varsta ta. Nu ii trebuie vitamine acum, fiindca esti in crestere. Vei tot creste pana la 18-20 de ani. Pana atunci mananca bine si diversificat. Te vei inalta, stai linistit.
Nu am incercat pastile pentru crestere. eu zic sa nu iei asa ceva dar daca vrei intreaba-ti parintii mai intai, nu cred ca o sa exista reactii adverse, multivital este o firma cunoscuta in asa ceva. Mergi si la medicul de familie si intreaba.
Esti deocamdata destul de înalt. Crești de la o zi la alta puțin cate putin. Ai răbdare!
Sport si odihna.
Vitamine daca nu sunt recomandate de doctor sa nu iei.
Si nu orice sport.
Vitaminele nu ajuta la cresterea in inaltime, dar mancarea sanatoasa si sportul facut zilnic, ajuta!
Vitaminele iti fortifica sistemul imunitar, ajuntand oragenele interne sa functioneze f bine.
Dar tu ai nevoie sa-ti creasca oasele, ca sa poti sa te inalti.
Deci: hrana sanatoasa si sport mult!
Nu au legatura vitaminele cu cresterea in inaltime.
Hormonul de crestere este secretat de glanda hipofiza care se afla undeva in cutia ta craniana. Pentru a stimula acest hormon trebuie sa iei un supliment precum Arginina sau GABA, luate si impreuna sunt bune, dar exista si stilulator HGH, HGH Support de la Calivita, i-am dat acum cativa ani unui copil si l-a ajutat sa creasca cativa cm, iar in plus a pus si masa musculara. Iti recomand sa faci si miscare gen alergare, asa iti stimulezi singur acest hormon care se secreta in special in timpul somnului. Succes
AvalohAlyn întreabă:
Albertoionutmitrofan20 întreabă: