anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si 0 luni, 165/166 cm inaltime si 55kg. Pastilele multivital a-z ma vor ajuta sa cresc mai mult in inaltime? Reactii adverse? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Esti destul de inalt pentru varsta ta. Nu ii trebuie vitamine acum, fiindca esti in crestere. Vei tot creste pana la 18-20 de ani. Pana atunci mananca bine si diversificat. Te vei inalta, stai linistit.

| DenisANO a răspuns:

Nu am incercat pastile pentru crestere. eu zic sa nu iei asa ceva dar daca vrei intreaba-ti parintii mai intai, nu cred ca o sa exista reactii adverse, multivital este o firma cunoscuta in asa ceva. Mergi si la medicul de familie si intreaba.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu înțeleg: cum ar reuși vitaminele să te "înalțe"?

| Donsavas a răspuns:

Esti deocamdata destul de înalt. Crești de la o zi la alta puțin cate putin. Ai răbdare!

| Uvox a răspuns:

Sport si odihna.
Vitamine daca nu sunt recomandate de doctor sa nu iei.
Si nu orice sport.

| Violleta2022 a răspuns:

Vitaminele nu ajuta la cresterea in inaltime, dar mancarea sanatoasa si sportul facut zilnic, ajuta!
Vitaminele iti fortifica sistemul imunitar, ajuntand oragenele interne sa functioneze f bine.
Dar tu ai nevoie sa-ti creasca oasele, ca sa poti sa te inalti.
Deci: hrana sanatoasa si sport mult!

| RobertMoon a răspuns:

Nu au legatura vitaminele cu cresterea in inaltime.
Hormonul de crestere este secretat de glanda hipofiza care se afla undeva in cutia ta craniana. Pentru a stimula acest hormon trebuie sa iei un supliment precum Arginina sau GABA, luate si impreuna sunt bune, dar exista si stilulator HGH, HGH Support de la Calivita, i-am dat acum cativa ani unui copil si l-a ajutat sa creasca cativa cm, iar in plus a pus si masa musculara. Iti recomand sa faci si miscare gen alergare, asa iti stimulezi singur acest hormon care se secreta in special in timpul somnului. Succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

*14 ani si 0 luni* ba mooor (^◕ᴥ◕^)