| Chhrisu a întrebat:

Buna ziua am 14 ani si acum cateva zile mi-a iesit o masea care inca e acoperita de o pielita care ma doare la atingere si imi da o dificultate in timp ce mananc.Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ionif a răspuns:

Du-te la stomatolog, el stie cel mai bine ce este de facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dificulatatea de care e? Hard, medium sau easy? Daca e hard, da dificultatea mai mica pana inveti sa stai cu maseaua in gura. Dupa ce te obisnuiesti cu ea, poti creste dificultatea.

| JockerStoica a răspuns:

Salut este maseaua de minte. Mai bine te-ai duce la un Medic Dentist stie el mai bine ce este de facut in acest caz asa ca ai grija de tine. Salut!

| Molecula a răspuns:

Du-te la un stomatolog ca el stie cel mai bine, si eu am patit la fel cu o masea de minte si m-a operat si mi-a scos-ohappy acum nu mai am probleme

| Railly a răspuns:

E masea de minte...dentistul iti poate pune o masea din silicon, plastic...
PS: am avut si eu o problema asemanatoare.

| 9Valérie a răspuns:

E măsea de minte

| 0881099 a răspuns:

Buna,eu zic sa le spui si parintilor tai si poate ei stiu mai bine(poate te duc la un dentist bun)