Salut, in primul rand date o o crema Alifie orsie i se spune e de la Aloe Vera dupa ce o pui in locul dureros o sa te arda putin, semn care arata ca crema isi face efectul, 2.cu fastumgel (nu am incercat dar cred ca merge si nu fa multe miscare ca muschi sa nu t se contracte si sa nu ti se rupa plsss da-mi funda
Am patit si eu asta dupa ce am jucat toata ziua fotbal de la 10:00 pana pe la 21:00.Dar mi-a trecut dupa cateva zile durearea fiindca nici eu nu m-am putut ridica din pat.
Ai facut un mare efort, iar mai ales ca ai avut febra musculara...e clar, am patit-o si eu cand aveam febra musculara, oricum daca sunt fata... am patit-o la proba de alergare la sport, 6 ture in jurul scoli e obositor crede-ma! deci am facut frebra musculara, iar dupa aia am lesinat ca debia am mai putut sa respir, dimineata urmatoare cum m-am trezit din pat ma durea foarte tare gatu si picioarele pentru ca prin somn ma invart pe o parte pe alta si asa picioarele obosesc cu febra musculara, si inca ceva date cu crema de galbenele este de cumparat la farmicii, se numeste oana; si eu m-am dat si trece! pa!
Pai pare destul de grav mai bine du-te la doctor se pare ca e ceva grav probabil era o febra musculara dar s-a agravat.
Ar trebui sa consulti sute-ul asta care e despre durerea oaselor:
www.win-md.tk/vote/8481/vali.eu
cu placere