Faptul ca urinezi atit de des nu e o problema atit de mare cit celelalte simptome pe care le ai.
Vad ca scrii si descrii excelent situatia ta si realizezi singur ca ai nimerit la un medic nepriceput sau nu foarte temeinic.
Schimba urologul si ia-o de la capat cu spusul povestii si cu istoricul acela pe zile.
Eventual programeza-te pentru un consult intr-un oras mai mare, la un medic cu o reputatie buna si cu dotare la cabinet/spital pe masura.
succes!
Nu prea stiu nici eu ce ai Dar stiu ca urinatul des si bautul des, sunt de obicei semne ale diabetului zaharat e.e
Si sora mea a avut probleme de genul.s-a dus la farmacie a loat niste pastile si in maxim 2 saptamani si-a revenit.
Incearca sa consulti si un psiholog si un neurolog. pare a fi o vezica psihogena, adica o problema psihologica care se descarca astfel, dar e posibil sa fie si ceva neurologic.
Salut! Eu cred in primul rand ca ar trebui sa ai grija sa nu-ti fie frig la picioare si sa faci si o analiza generala, pentru ca s-ar putea sa ai probleme cu alte parti ale corpului.
Te pup! Mult noroc!