| Cristina281606 a întrebat:

Am 16 ani..de ceva timp am dureri de cap,palpitatii,am facut atacuri de panica. Analizele mi-au iesit bune,doar anemie mi-a iesit si rezistenta la hormoni nu e tocmai ok. E posibil din cauza varstei sa patesc asa, a mai avut cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Sunt atacurile de panica. Poti sa le faci la orice varsta, se rezolva la psiholog. Corecteaza-ti si anemia intre timp. Palpitatiile pot sa apara si de acolo, tu te sperii si asta poate fi cauza a aparitiei atacurilor de panica.

| cevdet a răspuns:

Palpitatiile si restul, sunt de la atacuri de panica. Cu durerile de cap e altceva. Cauzele pot fi multiple de la o banala raceala si pana la o proasta functionare a inimii sau a vaselor de sange. Nu neglija, mergi din nou la medic.