| Ganginicus a întrebat:

Am 16 ani si de 4 zile ma doare spatele in zona plamanilor [o durere usoara], cand respir ma doare si in zona pieptului, am avut bronsita acum 2 sau 3 sapamani dar sa vindecat.Mentionez ca sunt la o echipa de fotbal si fac efort des.Am fost la medicul de familie si mi-a dat niste pastile pentru burta, are vreo legatura cu simptomele mele? Nu consum bauturi alcolice si nu fumez.Ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate fi ceva trecator, te poti masa acolo sau poti pune pe cineva sa te maseze cu o crema de genul diclacului sau alifie chinezeasca.

| Ganginicus explică (pentru MihaiNicu23):

Multumesc pentru raspuns.

| Victoria18 a răspuns:

... Cum sa iti dea pastile de burta? Tu ai ceva la plamani asta e clar. Du-te la un doctor specializat pe plamani...el iti va da tratamentul potrivit.