In primul rand, mai ales iarna nu se face dus dimineata! Urmeaza sa iesi afara, in frig, deci nu faci dus apoi iesi afara, in frig, ca asa te imbolnavesti.
E firesc sa pierzi zilnic cateva fire de par. Nu-ti face griji, cresc altele. Citeste despre ciclul de viata al firelor de par.
Fii atent la alimentatie, ai grija sa mananci cel putin un fruct pe zi, legume etc pentru ca de acolo iti iei vitaminele necesare cresterii si dezvoltarii.
Si asa ajungem la greutate. Esti in crestere, e firesc sa iti iei avant in inaltime si sa pari mai slab. Corpul tau trece acum prin schimbari majore, dar normale.
Cu timpul, vei lua in greutate, vei pune muschi si greutatea se va stabiliza.
Deocamdata ai grija la alimentatie, evita junk food si vorbeste cu un nutritionist daca vrei. E cea mai buna investitie in sanatatea ta.
Mulțumesc frumos.Eu am tot mereu ma tot gândesc la ceva rău la chestii rele.Ma simt prost sa vad ca toată lumea face glume care sa nu fie suparacioase ca sunt slab ca sunt uscat asa puii mei.Si mereu ma gândesc ca poate as avea o boala chiar dacă am făcut analize chiar dacă am făcut ecografii și tot au iesit perfect
Este absolut normal ca parul sa cada pana la 100de fire pe zi, fiindca parul se regenereaza si creste alt fir in locul aceluia care a cazut!
La 1.85m greutatea normala a unui baiat trebuie sa fie de 85kg.
Evident ca tu esti subponderal la doar 60kg, trebuind sa spui mana serios sa mananci mancare, dubland sau tripland portiile de mancare fiindca mananci mult prea putin de cum ar fi nromal si sanatos, la varsta ta.
Un păr sănătos pierde în medie 100 de fire pe zi, însă cu timpul să te uiți în oglindă la el atent, să nu ai cumva calviție.