Nu o ştiu din proprie experienţă (am 15 ani şi doar odată am pus gura pe o ţigară), dar tot vin cu câteva sfaturi: Bănuiesc că eşti fumător experimentat, din moment ce fumezi de 3 ani şi eşti încă pubert, deci faza cu nodul în gât s-ar putea să vină de la asta. Iar la faza cu mucoasa gingivaă n-am nici cea mai vagă idee. Doar lasă-te de fumat şi fă-ţi nişte analize. Că se pare că de la fumat nu poţi dezvolta numai cancer la gât sau la plămâni: http://www.sfatulmedicului.ro/....../index.php
Buna seara!
Nu, nu ai cancer la gat.
Lasa tutunul, spala-te pe dinti, iar daca nu-ti dispare "mucoasa" alba de pe gingii dupa o saptamana, consulta un medic.
Sanatate!
Nu ai mh nimica stai calma numai ca spalate mai des pe dinti si restul trasmitele sa se arunce cu "lasa-te de fumat" nu ai cum mai greu astia delireaza ia intreabai cati fumeaza din ei 89% sigur da pana mea bafta man
Cam urat... desi suna absurd, si cu siguranta ai mai auzit-o de o gramada de ori, lasa-te de fumat, daca o sa prezinti cancer la gat vei fi nevoit sa te opresti asa ca de ce sa nu o faci de pe acum, cauta pe net diferite metode de a te lasa
Lasate de fumat! eu cel putin in lumea asta mare sunt contra fumatului! sumt miliarde de motive care dovedesc ca e degeaba! tigarile au fost creiate doar ca sa iti manance niste handicapati bani. Pe cel mai inalt nivel standard :
1. este degeaba
2. iti face rau
3. acel DROG numit si sub forma clesica de tutun se aseaza pe plamani formand un strat gros de "fum" care formeaza un fel de "invelis" lor care te face sa respiri din ce in ce mai greu
4. de asemenea detelioreaza si dintii care ajung sa se ingalbeneasca si sa cada iar acei dinti nu iti vor mai creste nici odata
5. fumatul aduce cu el odata primele simptome ale cancerului la gat, care este mortal. Sunt rare persoane care supravietuiesc acestuia!
DECI CUM AM MAI SPUS, LASATE DE FUMAT!
Buna seara!
Domnisoara Alexia, doresc sa te contrazic putin:
1. Drogul din tigari nu este nici pe aproape tutunul.
2. Nu se aseaza "un strat gros de fum pe palamani" si nu formeaza nici un "invelis"
3. Nu afecteaza numa' plamanii si dintii, ci tot organismul.
4. "fumatul aduce cu el odata primele simptome ale cancerului la gat, care este mortal. Sunt rare persoane care supravietuiesc acestuia!" Aceasta propozitie aproape mi-a activat cancerul din mine din cauza amuzamentului.
Eu iti spun sa lasi internetul o perioada si sa incerci o carte de gramatica.
Sanatate!
Fratzica eu fumez din clasa a 4-a 1 pachet la zi [fumator de 13 ani]. Toti avem senzatia aia de nod in gat din cand in cand dar asta nu inseamna ca avem si cancer.Ai grija si ce tigari fumezi nu fuma toate porcariile si limiteaza-te la maxim 1 pachet la zi.Un prieten doctor mi-a zis ca o persoana sanatoasa fara probleme medicale cu un organism sanatos poata sa fumeze toata viata fara sa aiba vreo problema vreodata cu cancerul..Totul depinde de organismul tau si cat de sanatos esti.
Buna seara!
Prietenul tau a facut facultatea de medicina sub influenta metamfetaminelor cumva?
Deeaandreea9156 întreabă: