| Cosmin_Sergiu_2000 a întrebat:

Am 16 ani si nu am de loc barba. Mi-a crescut doar putin mustata si atat. Am dat cu lama pe fata, cu ulei de ricin si degeaba. Niste sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Barba nu creste indiferent cu ce dai tu, ea creste genetic, fiind direct influentata de mostenirea genetica de la parintii tai.
Eu spun s aiei o pauza de la toate porcariile pe care ti le pui pe fata, ca s-ar putea ori sa-ti arzi fata, ori sa ti-o iriti, ori iti provoci cosuri/acnee urata, barba ta oricum va creste mult mai tarziu decat te astepti.
Mananca sanatos, dezvolta-te si o sa-ti creasca si barba in urmatorii 10 ani!

5 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Totul depinde de organismul tau, sunt persoane care la 20-25 ani inca nu le creste barba complet.

| Crackman a răspuns:

Eu nu mai vreau barba... ma enerveaza

| Caro34 a răspuns:

De ce te grăbești sa ai barba? Cu cat iti crește mai repede, trebuie să te razi, deci o munca in plus! Apoi o vrei de la 16 ani? Da-ti timpul necesar pentru toate! Numai bine!

| Yon1470 a răspuns:

Cosmin,o sa-ti creasca in timp si barba de o sa te saturi.

| AKARA0 a răspuns:

Da cu monoxidil, găsești la farmacie sub forma de lichid, te dai de câteva ori pe săptămână.