| CosminSava a întrebat:

Am 16 si am facut varicela, am mai facut o data cand aveam 13 ani, as vrea sa aflu in cat timp se vindeca.Sunt in a 7-a zi de cand mi-au aparut bubitele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Varicela se face o singura data in viata!

| CosminSava explică (pentru Abh):

Am fost la medic, i-am spus ca am mai avut odata, dar a spus ca se mai poate face inca o data din cauza imunitatii.

Abh
| Abh a răspuns:

Perioada eruptiva dureaza 7-10 zile. Izolarea se face la domiciliu timp de cel putin 6 zile de la aparitia eruptiei.

| Raniia a răspuns:

Varicela se face o singura data, dar nu-l contrazic pe medicul tau.La varicela in fiecare zi apar vezicule noi-5-7 zile si este nevoie de 1-2 zile pentru ca veziculele sa treaca prin toate stadiile de evolutie, uscare si acoperire de cruste.De abia atunci nu mai este necesara izolarea pentru ca perioada de contagiune tine pana cand toate veziculele au format cruste.

| CosminSava explică (pentru Raniia):

Deci cam 10-14 zile..multumesc pentru raspunsuri