| AlbertBuzea a întrebat:

Am 17 ani jumate si sunt baiat. Problema mea sunt cosurile de pe fata. Ele au inceput sa apara de la varsta de 13-14 ani, deci sunt 3-4 ani de cand ma confrunt cu o acnee sa ii spun medie spre grava. Am fost la un dermatolog si mi-a dat doua creme ( Skinoren si Zineryt) le-am incercat pe amandoua dar niciun rezultat. Stiti ca daca ai acnee pe fata afecteaza si starea emotionala, adica mi-e rusine sa stau cu prietenii, o fata din cauza cosurilor de pe fata. Intrebarea este sa incerc tratamentul cu ROACCUTANE? Ar fi singura solutie ramasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MilenaIoana22 a răspuns:

Eu nu ma confrunt cu acneea, dar am auzit ca daca tai din alimentatie ouale, laptele, iaurtul, branza si produsele de acest fel de origine animala ai putea sa scapi de cosuri. Eu nu prea le mananc (pentru ca nu imi plac) si de abia am cosuri. S-ar putea sa ma insel, dar mai intereseaza-te si tu.

| Anamaria254 a răspuns:

Poti sa incerci aceste creme si eu le-am folosit si chiar dau rezultate:differin(aceasta crema se gaseste doar in alte tari dar iti poti comanda, poti vb cu dermatologul despre aceasta crema, sau o crema foarte buna de la gerovital plant(stop acnee). cutia este verde cu alb iar tubul verde. sper ca te-am ajutat