| cristi_8283 a întrebat:

Bună ziua. Am 17 ani şi fac sală de 1 lună. Acum vreau sa iau creatină monohidrată. Are efecte adverse? Eu am gastrită şi lipsa de calciu, sper sa nu afecteze

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca are reactii adverse, pentru ca nu-i recomandata in perioada de crestere, producand tulburari hormonale masive.

| ziftode a răspuns:

Dar eu stiu ce inseamna satan
inseamna:

"Security Administrator Tool for Analyzing Networks"

https://en.wikipedia.org/......g_Networks

| BuLaNNNeL a răspuns:

Mare parte din problemele digestive sunt datorate si se pot rezolvă renunțând la "carbohidratii albi" - simpli, mănâncă doar carbo complecși si vezi cum te simti. Creatina e cel mai studiat si comun supliment, nu are efecte adverse si stii de ce? O ai deja in organism. Rezolva-ti problemele medicale, umbla la alimentație.

| nimenisinimik a răspuns:

Nu tati.Eu am gastrita si pe langa asta bag si energizante 2 pe zi si ma simt foarte bine.