| aspire7 a întrebat:

am 17 ani sunt baiat.Am o problema nu prea mai am deloc energie, imi este somn mai mereu, in special dupa ce vin de la scoala sunt atata de obosit incat abia mai stau in picioare, ma doare si un pic capul, dorm cam 7-8 ore pe noapte, chestia e ca ma sol la 6:15 dimineata sa plec la scoala, nu beau deloc cafea.Stiti ceva remedii anti oboseala ceva, alimente ceva? (mananc destul de bine 4 mese pe zi)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ia-ti un tub multivitaminic daca ai vreun lidl prin apropiere si vei vedea ca trece, ori e anemie sau lipsa de vitamine.

| danielaxyz a răspuns:

Ceai verde, spirulina si eventual o bratara energetica

| VadTot a răspuns:

La ce ora te culci noaptea? Daca o faci dupa ora 12 este normal ca a doua zi mai ales daca te trezesti dimineata si te duci la scoala..sa ai o zi,,, Somnoroasa.

| aspire7 explică (pentru VadTot):

La culc la 10, si ma scol la 6:15 in afara de sambata si duminica.

| Ichnat a răspuns:

Intrebarea este ce mananci alea 4 mese?winking Sper ca-s fructe, nu?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ichnat):

4 mese de fructe? ai baut gaz?

| aspire7 explică (pentru Ichnat):

Oua, branza, cate un fruct pe zi in general o banana, croissant, un snitel, ciorba, si cartofi nu mereu...

| adibas a răspuns:

Lipsa de calciu

| stelică17 a răspuns:

Fă analizele de sânge.
Faci şi sală sau ceva care te oboseşte?

| aspire7 explică:

Nu beau bauturi energizante, cola, pepsi, cafea, mai mananc pe zi cate o lingurita de miere...

| Mirodenia a răspuns:

Cam cita apa bei mata? Seamana a deshidratare. Exact asa patesc si eu. Bea minimum 2 litri de apa pe zi si vei elimina si toxinele care se pare ca s-au strins in corp de nu te lasa sa dormi. Un set de analize de singe nu ar strica si un consult medical. Sanatate!