Tremuratul nu este de la bere.
Si nici vomitatul. Ai alta problema. Nu ar strica un control medical.
Nu mai bea bere încearcă vișinată pălincă
Dar tine pe cineva treaz lâmgă tine
Sa dea telefon la salvare
Este posibil sa ai puțin
alzheimer
Si putina epilepsie
În același timp
Daca faci urat si la pălincă
Mergi la un medic neurolog si la unul psihoatru
Gata se rezolva
O sa iti zica sa nu mai bei alcool niciodată in viata
Eu vorbeam serios, nu sa vad răspunsuri în bătaie de joc.
Ce fel de bere? Incearca sa nu mai bei toate posircile. Inlocuieste berea cu vin sau vodca.
Eu credeam ca o sa vad răspunsuri serioase nu de ras.
Acum o oră | GabiDumitrescu a răspuns:
Ce fel de bere? Incearca sa nu mai bei toate posircile. Inlocuieste berea cu vin sau vodca.
da, ai dreptate, cand beau tuica facuta de casa ma simt mult mai rau decat daca beau ceva de gen Absolut Vodka
iar berea e produsa prin fermentatie, deci, daca ai probleme cu stomacul, poate sa te termine
Buba e ca:
1. Multe beri sunt facute in bataie de joc, fermentatie incomplete si chimicale pentru accelerare.
2. Tuica de casa depinde daca e facuta la misto sau cu simt de raspundere. Un unchi de-al meu face o tuica de la care intri direct in coma alcoolica, nu te ia de cap deloc.
3. Daca nu ai probleme cu stomacul, o sa ai dupa 95% din berea de pe piata, cred. Buba e ca beri care erau ok cu niste ani in urma acum sunt efectiv CRIMA (Silva Bruna, ca sa dau un exemplu).
Da, asa e, iar ce e mai rau e ca putini isi dau seama
mai ales ca, cu mici exceptii, exceptii SCUMPE RAU, toate sunt facute cu, chimicale, nu cu procesare naturala, pentru ca e mult mai ieftin
Problema e ca exista exceptii foarte convenabile pe care foarte putini au cap sa le consume pentru ca nu li se face reclama (toate berile produse de Bermas Suceava, de exemplu - Calimani, Bermas, Suceava, Solca).
Ai o sensibilitate prea mare la alcool
pentru ca fiecare om reactioneaza diferit la alcool, sunt unii care nu se imbata daca beau 1l de vodka
Cauzele pot fi mai multe.
In primul rand berea nu face casa buna cu un stomac care are exces de aciditate.
In al doilea rand berea este o bautura care deranjeaza ficatul si fierea.
Iti recomand sa mergi la un medic. Un gastroenterolog poate sa-ti dea un diagnostic precis.
Paracetamolul este de "amortit" disconfortul.
Am uitat sa-ti spun: e posibil sa ai gastrita care este deranjata foarte tare de bere.
Daca tot vrei sa bei un pahar de bere, pune pe buza paharului pe unde bei sare sau chiar in bere.
E nu erai și dacă nu beau îmi revin imediat.Nu mai tremur deloc.
Nu ai cum să îți tremure mâinile 24 de ore după ce ai băut bere.
De la altceva îți tremură mâinile, berea declanșează cauza asta.
Și altceva poate să îți facă problema asta.
Doar un doctor poate să găsească din ce cauză îți tremură mâinile 24 de ore, ceva neurologic.
Poate de la tensiune, și fumez vreo 2 pachete de țigări pe zi, poate diabet, tensiune oricum o simt la urechi, bate inima mai tare. Dupa 24h ce beau bere îmi vine sa elimin nu mâncare apa sau suc sau chiar bere după culoare pe urma iau un paracetamol ma culc și când ma scol nu mai tremur deloc nu mai bate inima nimic.
Mergi la doctor dacă spui că simți și în urechi tensiunea. Nu e de la bere nici de la țigări.
Ai vârstă prea fragedă creierul este în dezvoltare.
Încearcă să bei ceai de roiniță te va întări.
User252426 întreabă: