| Nonameee123 a întrebat:

Am 18 ani, de vreo doi ani tot imi apare abces in acelasi loc. Mi a aparut mai demult, am fost la dentist a drenat abcesul si s-a desumflat. Dupa 4-5 luni a aparut lafel, tot in acelasi loc. In tot acest timp nu am umblat la locul acela, adica sa pun mana infectata, din contra ma spalam de 3 ori pe zii pe dinti. Dar degeaba, tot imi apare.am fost iar la dentist iar, a drenat iar abcesul si mi a facut si periaj dentar la absolut toti dinti.ei bine degeaba acum dupa 4 luni iar mi a aparut.tot lafel, ma spalam de 3 ori pe zi pe dinti dar de data aceasta s a umflat si deasupra premolarului 1, si intre premolar 1 si 2 atat deasupra cat si intre cei doi premolari.nustiu ce sa fac mi am facut programare la dentist. As vrea sa stiu ce credeti ca am, si cam cat ar costa sa mi dreneze acest abces. Tin sa mentionez ca i am spus asta cand am fost la Dentist, si mi s a spus ca e doar un abces. Dar de foevare data jmi apare in acelasi loc chiar daca am o igiena orala buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MRLeo a răspuns:

Eu zic ca ai o infectie cam urata! Incearca sa te duci la alt medic stomatolog. Am patit-o si eu cu unul...sunt care nu prea le au