| stefantiby a întrebat:

Buna ziua!
Am 18 si circa 1, 71 m inaltime. Mama mea are 1, 68 iar tata 1, 78. Credeti ca voi mai creste in inaltime? Eu stiu ca la baieti cresterea se opreste pe la 22 de ani cel tarziu.
Cineva mi-a zis ca eu inca am fata de copil ca sa spun asa deci nu m-am maturizat inca prea mult si asta ar putea insemna ca mai am de crescut. Este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Păi fiecare cu modul lui de creştere. Apropo, eşti fată sau băiat?
Oricum, eşti bine. Poţi încerca să joci baschet. Asta o să te ajute.

| tabittha a răspuns:

Hmmm...Esti comic. nu fata iti arata dac esti matur sau nu, insa intr-adevar mai ai de crescut cam pana la 25 ani. Important este sa ai si o viata sanatoasa si sa nu ridici greutati.

| AnnaDee a răspuns:

Salut\!
Da, pare adevarat. 22 de ani este o varsta medie, una subiectiva, nu este exacta si nu are nicio legatura cu varsta ta de dezvoltare. Tu ai sa continui sa te dezvolti si dupa acea varsta, asa ca nu-ti face griji!
P.S: Persoanele care cresc (se dezvolta) mai greu traiesc mai mult! <<<=studiu adevarat
O zi buna iti urez!