| Iamfaimous a întrebat:

am 19 ani si 1.66 la anul in Iulie as dori sa ma duc la Academia de Politie din Bucuresti si as mai avea nevoie de 4 cm in inaltime pentru a fi 1.70. As putea cumva in 10 luni creste 4 cm cu ceva exerciti sau suplimente? Am auzit ca strechingul m-ar putea ajuta insa nu stiu exact cat, si am mai aflat si ca Zincul ar mai putea ajuta si el ceva. Ma duc la sala de forte de 2 ani jumate as mai vrea sa precizez. Cine ma poate ajuta sa ma ajute va rog cu sfaturi si informatii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar putea sa fie destul 1, 66 m, anul acesta inaltimea minima pentru barbati a fost 1, 65 m, s-ar putea la fel sa fie si la anul.

1 răspuns:
| Felys a răspuns:

Nu cred ca vei mai creste, probabil si parintii tai sunt mici de statura, iar sala de forta cu siguranta nu te ajuta sa cresti in inaltime, poate va trebui sa te reorientezi in legatura cu viitorul tau