anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani si am facut-o pentru prima data acum cateva zile. A fost neprotejat, insa s-a retras in momentul final. Insa de atunci am o secretie foarte inchisa la culoare (maro inchis sper negru). Nu cred ca e de la ciclu pentru ca nu o am pe tot parcursul zilei. Ma puteti ajuta sa imi spuneti motivele? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi sange, dar ar trebui sa dureze maxim 3 zile. daca dureaza mai mult, devanseaza putin primul consult ginecologic si du-te luni la medic. Nu are legatura cu o posibila sarcina (in sensul ca nici nu o afirma, nici nu o neaga si nu modifica sansa de sarcina care, in conditiile descrise de tine, este de aproximativ 30%).

2 răspunsuri:
| Estera123 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat. Poate fi de la un sange inchegat, care nu s-a scurs la momentul potrivit, sau de la vreo BTS.

| Maia7 a răspuns:

Multumesc. Sper sa treaca repede, Ce-i drept nu mi-a curs deloc sanga atunci... Sper sa nu fie nimic grav