Bună!
SPER că ai început AC în prima zi de menstruaţie!
NU are nici o legătură cu faptul că iei mai multe medicamente ( şi pentru răceală ).
Atunci când faci tratament cu antibiotice TREBUIE să foloseşti metode contraceptive suplimentare ( prezervativ, ovule/creme spermicide, etc. ) pe toată perioada tratamentului cu antibiotic + ÎNCĂ 7 zile după terminarea acestuia!
Vezi alte detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/.......12.04.pdf
Toate cele bune.
PT ca am ciclul neregulat nu le iau neaparat pt protectie dar si de asta.am prieten de 2 ani si ni s-a luat cu prezervativ.
2 ani? si nu teai plictisit de el? nu vrei sa mai experimentez\i?
Nu.am experimentat inainte de el.
Trist ca gandesti asa la varsta asa frumoasa, chiar vrei sa iti pui deja centura de castitate pt un singur baiat? nu te-ai saturat de acelasi fel de mancare?
Citeste cu atentie prospectul si vezi. Si eu am luat Karissa si mi-a zis medicul sa nu le combin cu nici un fel de medicamente si chiar sa evit si unele ceaiuri.
Nu le combina! Nu sunt sigur daca ele combinate au vreo reacție dar cu siguranța nu e bine
! Asta părerea mea!
In plus s-a auzit pe la știri de (de curând chiar) o fata care a luat anticoncepționale combinate cu antibiotice si a murit... Poate o fi fost un caz mai special sau eu stiu...
Dar oricum, cel mai bine ar fi sa intrebi medicul, si chiar daca ti-ar spune ca e in regula, sincer tot as avea dubii
Sănătate!