| symona_7500 a întrebat:

am 23 de ani de 1 an si jumatate iau anticonceptional yasmin pana acum 1 si jumatae nu am luat nici un fel de anticonceptionale le iau dupa cum mi sa prescris dr ginicolog dar problema mea e ca dupa ce termin tableta ar trebui sa fac pauza aia de 7 zile si dupa 7 zile sa am menstruatia la mine nu e asa dupa 2, 3 zile ce am terminat tableta de yasmin imi vine menstruatia la intervat de 23 de zile care ar fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| miry a răspuns:

Si eu iau anticonceptionale iar menstruatia trebuie sa iti vine in cele 7 zile de pauza nu dupa, pentru ca dupa cele 7 zile de pauza tu incepi o alta tableta noua si e imposibil sa iti mai vina menstruatia, e normal sa iti vina la 2 sau 3 zile dupa ce nu mai iei pastilele, mie imi vine dupa 4 zile de pauza, dar ca sa fii tu mai linistita citeste prospectul mai atenta sau intreabati doctorul care ti lea recomandat

0 răspunsuri: