| carnatunfuriat a întrebat:

am 25 de ani nu am fumat in viata mea si nici nu am baut nu mananc gras. Am avut o esofagia, si doctorii mi-au gasit glanda 2 noduli. Am facut o gramada de analize si la inima si la sange in Italia, ekg, ekg pe banda ( ekg d'a sforzo), raze la inima, holter pressor, si mi-au zis ca sunt perfect sanatos si ca am inima mult mai puternica decat a unui nou nascut. De o saptamana mi-am facut abonament la sala. Am lucrat putin si seara cand m-am culcat m-am trezit fara aer si simteam ca vrea sa mi se opreasca inima ca vrea sa se rupa ceva in piept si ma tinea ceva in partea stang a a cutiei toracice. De ce mi se intampla asemenea lucruri? Sa fie de la aciditatea din stomac de la glanda, sau de la inima ca dimineata m-am trezit si fara putere. Ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Nita_Naomi_1996 a răspuns:

Pai crde in dumnezeu si el te va vindeca si nu mai fuma nici odata asa ca roaga-te la dumnezeu!