Ia un sutien cu un număr mai mare. Poate că porți, fără să realizezi, un sutien prea strâmt, iar banda din zona pieptului e prea strânsă, de aceea simți durere spre coastă. Un sutien prea strâmt presează sânii, de aceea te dor mameloanele.
Legat de anticoncepționale, nu știu, eu nu folosesc și nu m-am confruntat personal cu reacții adverse ca să îți pot da un răspuns. Ți-am zis ce cred eu. Schimbă numărul sutienului.
Adevărul este ca durerea o simt chiar pe dunga sutienului, dar și în zilele în care stau prin casa și nu îl port, simt durere...dar este o posibilitate. Mulțumesc!
E normal să te doară, chiar si când nu il porti. Fiindcă mușchii nu se relaxează suficient și tu il iei din nou la purtare.
Ca să nu stai cu stres, că e cel mai rău, mergi si fa ecografie la acel sân sau bilaterala, la ambii. E ieftin sau gratis cu trimitere de la medicul de familie. Nu doare deloc, o faci in 5 minute si afli ce este daca este ceva. Numai din palpare nu are cum sa-si dea seama cu adevarat ce este nici macar un medic. Tot ecografia sau elastografia sunt cele mai bune si nu traumatizeaza sanul. Da, anticonceptionalele pot influenta consistenta sanului etc. Nu sta asa cu gandul asta.