| Dorinela a întrebat:

Am 32 de ani, am o nelamurire: Am fost insarcinata in 9 saptamanii( luni seara am avut o mica sangerare mai mult de culoarea maronie decat rosiatia) Medicul ginecolog mi-a recomandat sa i-au oral de 3 pe zi cate o pastila de progesteron asta a fost marti. Pe timpul zilei n-am avut nici o problema dar noaptea ora 3 am pierdut sarcina avort spontan. Doresc sa stiu daca progesteronul a fost devina medicul spune ca nu. Va multumesc astept raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Progesteronul este cel mai bun medicament pentru pastrarea sarcinii. Practic poti pierde sarcina din doua motive: 1. copilasul e mort sau muribundsi atunci nimic nu se mai poate face sau 2. uterul tau nu face fata in a-l gazdui din cauza deficitului de progesteron si atunci progesteronul din afara face minuni. Asa ca nu a fost de vina progesteronul, el era singura sansa sa pastrezi sarcina.

Răspuns utilizator avertizat