| IoanaPascu123 a întrebat:

Buna ziua, am aparat dentar si luni 25.12 m-am grabit sa urc scarile, m-am impiedicat si am venit cu barba in scara. am o lovitura destul de urata. De atunci am dureri de cap, ma doare in spatele ochilor, mai ales astazi m-a terminat. Mentionez ca mi se misca foarte usor dintii(asta de dinainte sa ma lovesc) si am crezut ca e normal, ca trebuie strans. Credeti ca poate fi de la aparat? O fi afectat cu ceva? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dragobeta a răspuns:

Aparatul dentar sa fie ultima ta grija. Desi trebuie sa mergi la stomatolog sa vada ce este acolo.
Dar urgent mergi la neurolog pentru un control. Durerile alea de cap sunt alarmante. Ai putea merge si la urgente zilele astea. Daca esti sub 18 ani ai prioritate, nu stai la rand.