| danutu2001 a întrebat:

Buna ziua am aproape 16ani si sunt băiat. Bună TPU. Am 15 ani aproape 16 si sunt băiat si am următoarea problema :Eu m-am obișnuit sa fac treaba mica pe wc si nu in picioare si m-am obișnuit dupa ce ma eliberez sa ma sterg la organul masculin. Si acum nu m-am sters sau si cand nu ma șterg ma simt absolut jegos ca s-a dus un pic de urina in chiloți. Si eu pot sa fac treaba mica doar la wc adică nu si in natura. Si mereu ma spal dupa ce ma sterg la organul masculin. Si cand ma spal la organ dau cu sapun de cate 5 ori. Va rog ajutați ma sa scap de aceasta obsesie sau ca ma simt murdar daca mi-a rămas un pic de urina in chiloți

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Elegant a răspuns:

Bun, hai sa procedam in felul urmator. Invinge acest lucru. Puneti in gand urmatorul lucru si spuneti tie insusi: "Nu se poate, trebuie sa incerc! Nu se poate, trebuie sa pot!". Pai de ce? Pai esti baiat... of, of. Consulta un psiholog daca poti si spune problema. Nu ai de ce sa te simti jegos. "Fa in picioare", incearca, si tine-o tot asa pana reusesti. Nu te poate ajuta nimeni, doar tu.

4 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

E normal sa simti asa insa la tine e exagerat(5 ori).
Nu te grabi si scutura bine, nu e nevoie sa stergi.
Ai vazut undeva ca daca nu-ai o igiena perfecta patesti ceva? vreau sa vad si eu.
Treaba cu igiena o inteleg dar dc nu ai face din picioare.

| Betty12345678 a răspuns:

Nu e nimic in neregula la a avea o igiena mai riguroasa, dar daca vrei sa te schimbi punet-ti lucrul asta in cap si incearca sa-ti stabilesti niste limite.

| Sagemi67 a răspuns:

Du-te si fa-ti schimare de sex si aceasta problema o sa fie ceva normal happy

| Onofrei_Gabi_Si_Deny_1979 a răspuns:

Pune.ti in gand OPT si o sa poți.