| pisicuta123456789 a întrebat:

Am avut scaun de doua ori la rand. adică am făcut acum trei zile si astăzi. eu mai am probleme cu fiere, dar niciodată nu am mai avut sânge in scaun. E posibil cancer? Îmi este tare frica si nu mai pot dormii, plâng întruna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Niku3 a răspuns:

Buna pisicuta123456789, nu te ingrijora(si nu mai plange), te asigur ca nu ai nici un fel de cancer, pot fi doar niste probleme minore, daca prezenta sangelui in scaun persista si la urmatorul act de defecatie, du-te la medicul de familie pentru consult si iti va da trimitere catre catre medicul gastroenterolog, trebuie sa faci niste investigatii pentru a vedea cauza sangerarii.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai probleme cu vezica biliară, fierea este lichidul care se colectează în vezică fabricat de ficat!
În concluzie, pot fi hemoroizi interni dar sfatul meu este să mergi la medicul de familie pentru un control medical și îndrumări. Evită constipația, alimentele condimentate/ procesate industrial, condimentele, etc.
Pa, pa.

| ancaflorian a răspuns:

Salut, din imaginea de profil banuiesc ca esti destul de tanara, deci o sa te tutuiesc. Nu te panica, sansele de a avea cancer digestiv sunt foarte scazute. Scaunul la 3 zile indica o constipatie iar eu suspectez ca ai hemoroizi (se intampla la persoanele cu probleme de tranzit). La varsta pe care vad ca o ai, riscul de cancer de colon este aproape inexistent, mai ales daca nu ai avut in familie persoane suferind de aceasta boala. Deci, calmeaza-te, ia-ti inima in dinti si consulta un gastroenterolog! Si eu am avut aceasta problema (plus muuuulte alte simptome si neplaceri) si stiu prin ce treci deoarece eram terorizata sa nu am cancer mai ales ca aveam si alte probleme de sanatate, dar nu ar trebui sa iti faci probleme. Te sfatuiesc sa consulti un gastroenterolog doar pentru ca banuiesc ca ai un colon iritabil, pentru ca problema trebuie rezolvata pentru comfortul tau fizic si psihic!