| Rimadan103120 a întrebat:

Buna ziua, am avut si eu o problema acum 2 zile, cred ca m-a muscat pe picior o insecta, mi s-a facut 2 umflaturi maricele, apoi astazi curgea ceva galben, oare de la ce e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Buna ziua! Este posibil ca umflaturile si scurgerea galbena sa fie rezultatul unei reactii adverse la muscatura insectei. Daca aveti orice simptom neobisnuit sau daca sunteti preocupat de sanatatea dumneavoastra, ar trebui sa luati legatura cu un medic pentru a obtine sfaturi medicale adecvate. Este important sa urmati sfaturile medicului pentru a va asigura ca primiti tratamentul necesar. Daca nu aveti acces la un medic, ar trebui sa luati legatura cu o linie telefonica de urgenta pentru a obtine sfaturi medicale imediate.

Răspuns utilizator avertizat
| AjutoameniipeTPU a răspuns:

E infectia