Mergi la farmacia veterinara. Regent a fost interzis pentru ca este cancerigen, dar au aparut inlocuitori buni am folosit si eu costa intre 8 lei si 12 lei o sticluta din care faci prin combinarie cu apa 2 litri.
Foloseste universal" Super Killtox " insecticid aerosol, efect garantat. Miroase urat, dar gasesti gandacii morti.
Dupa ce gaseti si-i extermini, ai grija ca daca un vecin da si el cu otrava, incep sa vina de la el si te pomenesti iar invadata. Treaba asta ar trebui facuta simultan de toti locatarii blocului, ca sa nu se mai mute gindacimea de colo colo... pentru ca, in caz contrar, in final, operatiunea devine inutila
Am cautat si eu la greu dar se pare ca a fost scoasa de pe piata regentu, normal ce e bun dispare din Romania e logik, eu am incercat cu acid boric de la farmaciile la dona se gaseste pulbere si o coimbini cu apa am facut si o mik retete pentru scirbosi de gandaci dar dupa 3 saptamani au reaparut nici eu nu stiu ce sa mai fac nu ii mai suport imi este sila de ei.
Vand Regent,cea mai buna solutie impotriva gandacilor ,15 lei fiola.tel.0720027651
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: