| smthnew a întrebat:

Am de aproape un an o chestie ce ma deranjeaza de fiecare data.
Mai exact, in urma cu un an, dupa cum se intampla si la majoritatea oamenilor(sau nu). Am incercat sa sparg o nuca intre dinti. Ceea ce mi-am prous a fost un real succes, insa dupa ce am spart nuca m-am muscat foarte tare de buza inferioara. Am oprit hemoragia, am pus un servetel pana a incetat sa mai curga. Dupa ce s-a vindecat am ramas cu o "buba" adica o umflatura ca o bila pe buza inferioara in partea dreapta in interior. Nu ma doare, suprafata ei normala. Ma deranjeaza mult ca de fiecare data cand mananc sunt sanse de 50% sa ma musc de ea din nou. Nu am fost la doctor deoarece, cred eu, nu o consider o problema. Poate stiti voi un remediu "babsesc" sau altceva pentru a scapa de ea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era o sticluță mică cu glicerină. Are gust dulceag. Mie mereu îmi făcea astea să dispară mai repede.