| al3x4ndru95 a întrebat:

Bună ziua. Am dureri și simt ca un fel de arsuri pe tălpile ambelor picioare.
Problema sta în felul următor, acum 3-4 zile am făcut o baie la câinele meu, precizez ca la acel câine nu i-am mai făcut un dus niciodată, câinele era foarte murdar și plin de sânge chiar avand un miros ingrozitor... eu am întrat sa ii fac baie în șlapi, scurganduse totul la mine pe picioare.
Cam la 10 minute dupa ce am terminat am început sa simt ca și cum imi i-a foc tălpile și ma mâncau foarte tare. La scurt timp a început sa îmi apară și durerea. Dar o durere foarte mica. După ce am simțit asta am fost la baie și am încercat sa ma spăl cu apa și săpun dar nimic nu sa mai schimbat. După câteva ore totul a început să dispară și sa revină la normal. Dar din când în când îmi revin mâncărimile. Și astăzi am început sa simt mancarimi pe talpa si piciorul pana în jurul tibiei amorțit.+ O durere foarte mica.precizez din câte am observat în timpul mersului totul pare normal. Și amorțeală pare sa dispară. Vreau sa întreb, credeți ca este cazul sa ma prezint la un doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Vezi să nu fi luat râie. In locul în care te mănâncă vezi cumva niște bubițe roșii?

| StudentLaMedicina a răspuns:

Câți ani ai?
E cineva din familie cu diabet?
Eu la asta mă gândesc când spui că te ard tălpile.

| al3x4ndru95 explică (pentru StudentLaMedicina):

Am 29 de ani. Mama mea are diabet din câte știu. Dar la depistat doar acum de 2 ani și e o forma ușoară. Nu face insulina, și doar face tratament. Ea are 62 de ani. Am fost astăzi la medicul de familie și mi-a dat magneziu.