Daca sexul a fost protejat nu inteleg de ce ai luat-o? Eu zic sa te lasi de sex pana mai inveti ce si cum.
Sigur ca da, efectele negative vor exista pe urmatoarele 6-12 luni, de la ciclu si ovulatie aleatoare, la dureri de sani, posibil chisturi ovariene, fibroame uterine, sangerari vaginale, tumori samd.
Pastila de a doua zi este o bomba hormonala care iti "explodeaza" sistemul hormonal, facand ravagii.
O asemenea pastila este recomandata 1 singura daca in viata ta, fiindca declanseza multe, foarte multe probleme de sanatate in corpul unei femei.
Folositi PREZERVATIVUL ca nu musca, doare, mananca sau sugrauma pe nimeni, dar te protejeaza integral atat de sarcini nedorite cat si de boli cu transmitere sexuala.
Hai sa vedem cine are drepate, un baitel ca Wrench care nu are habar de ciclurile femeilor sau eu, care-s femeie si am experinta cu carul?
Ai si doctorat in biochimie si sistemul hormonal? Si tu si Darrio dati eronat dar sunteti paraleli cu viata
Mai baite, stai in banca ta si raspunde numai unde stii, ca nu esti femeie sa ai experinte menstruale si faci mai rau cu prostiile pe care le debietzi aici.
Atat eu cat si darrio suntem adulti, trecuti de 50 de ani, cu familie, copii mari si partneri de viata, deci vorbim din experinta proprie, nu dupa ureche de la prietenasi cu care te intalnesti tu pe la colt de bloc.
Nu te lua dupa Violetta, ca exagereaza. O sa fie ok, cel mult intarzie ciclul o perioda. Vrei sex sigur, ia anticonceptionale.
Solutia pentru tine e abstinenta
Daca esti asa panicoasa si nu intelegi cum functioneaza puta pune un dop