| croissant a întrebat:

Bună ziua, am fost azi la analize. Prima dată când mi-a introdus seringa nu a curs sânge și a încercat tot pe același brat dar în alt loc și a curs. De ce nu mi-a curs sânge din prima? M-a întrebat dacă am băut lichide... Să aiba legătură oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Da, este important sa bei lichide inainte de recoltatre fiindca e mai mult lichid in vene deci mai usor de recoltat. Probabil ca nu a nimerit vena prima data, mai pateste oricine, indiferent daca e priceput sau nu.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prima data a bagatul acul pe langa vea, de aceea nu a curs sange.
Bautul apei nu are importanta! Da, poate sa fluidizeze sangele, dar se poate si fara sa fii baut apa, sa-ti ia sange normal.

| sierra1 a răspuns:

E nepricepută madama aia care te-a ințepat. Doar atât

| just4ubr2015 a răspuns:

A fost proasta asistenta si nu a stiut sa gaseasca vena. am patit si eu si mia invinetit mana acolo. data viitoare ocoleste acel laborator sau du-te la alta femeie.