| Calinm22 a întrebat:

Bună ziua Am fost azi la psiholog la a2a ședința până acum și azi mi-a pus niste întrebări sub formatul unui test, a trebuit să răspund cu da sau nu și uneori mai dădeam unele explicații la răspunsul meu, și in concluzie a ieșit că am 9 puncte de masculinitate și 14 de feminitate și a zis doamna psiholog că la mine predomină mai mult partea feminină decât cea masculină, mai trebuie să merg peste 2 săptămâni din nou și mi-a zis să mă gândesc dacă îmi plac bărbații și dacă da să mă gândesc și de ce mi-ar placea un bărbat, idea e că sunt intre, eu mi-aș dori sa fiu femeie și îmi doresc asta cam din totdeauna doar că mie îmi plac mai mult femeile, sunt șanse să fiu transexuală lesby?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Testul mai mult inseamna ca, ai trait mai mult in preajma femeilor si mai putin in preajma barbatilor.
Asta inca nu inseamna ca ai deviatii sexuale.

| LisaJulie a răspuns:

Ești bărbat sau femeie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu ce să zic, nu știu ce este în sufletul tău. Eu zic să te gândești bine, ca să nu faci o greșeală pe care s-o regreți.
Succes!