| ddmacu06 a întrebat:

Bună ziua. Am fost cusut în palma stânga fiind tăiat într-un geam. Acum fix o săptămână mi-au scos firele, mi-au spus că mă pot spăla cu apa unde am rana dar să nu stau ore întregi cu mâna în apa. Chestia este ca s-a dezlipit o parte de sus unde vine curbată cusătura fix unde se curbeaza rana sunt putin dezlipit, la asta ma refer. Ce ar trebui sa fac? Tin sa mentionez că nu am dureri si nu folosesc mana mai deloc după sfatul medicului, ma dau mereu cu crema de galbene și când dorm, în permanență ma dau. Niste răspunsuri de la cineva care a trecut prin asta sau știe câte ceva? Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| QuelQui a răspuns:

Daca s-a deschis (sau nu s-a inchis) rana, e cazul sa te intorci la medic. Altfel, poti face infectie.