| okapii a întrebat:

Buna ziua!
Am fost de curand la stomatolog pentru a-mi lipi o lucrare, si mi-a facut anestezie pentru ca nu imi omorase nervul bine la un dinte. Am mai facut anestezie, dar niciodata nu m-a durut ca acum cand a bagat acul. Dupa ce a terminat, adica la 1 zi 2, a inceput sa ma doara in locul unde mi-a facut anestezia, mi-a facut la baza nasului cum ar veni, si de atunci ma doare ingrozitor, si a inceput sa ma doara si mai sus. Ce ar putea cauza aceasta durere si ce ar trebui sa fac?
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai mergi la medic pentru un nou control stomatologic.
Pa, pa.

| Azµre a răspuns:

Ai avut un abces ți l-a înțepat și a răspândit infecția înapoi la medic pentru tratament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce poate fi (este posibil sa fie o durere normala, este posibil sau nu), dar daca in cateva zile nu iti trece, mergi inapoi la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poate este o durere normală, ar fi bine să faci din nou un control tomatologic.
Te pup!