Hemoroizii nu mai dispar nicicand. Doar ca devin nedurerosi. Eu am de circa 12 ani. I-am tratat atunci cu un medicament din Ungaria (nu se gaseste in alta parte) numit Reparon. La mine a trecut dupa cateva zile de tratament, la sotia mea dupa doua-trei tuburi. Se pot si opera dar operatia este extrem de dureroasa si nici un medic nu garanteaza ca dupa sase luni-un an nu vor reapare. Si cu Cicatridina trebuie tratament indelungat din cate am auzit.
Sa treaca trebuie sa ii elimini,deci chirurgical,in rest is povesti.
Ar mai fi inca o metoda sa ii elimini,nu chirurgical, dar banui ca pe acolo prin RO slabe sanse sa gasesti asa ceva.
Doara daca ai hemoroizi interni, este o metoda cu ultrasunete, iti baga o scula in fund e ceva special, apoi cu ultrasunete da pe hemoroizii aia, nu stiu vreo 2 sedinte cred, apoi aia se desprind si cad.
Intreaba, poate o fi si pe acolo.Asatea sunt cele 2 metode pentru a elimina chestiile astea.
Se ligatureaza asta da e tare, dar de ce nu spui se leaga? Ori nu stii ce inseamna ligaturare.
Vorbiti frate mai simplu pe intelesu oricui.Deci se leaga cu ceva la baza acei hemoroizi,se leaga cu elastic cred si acolo nu mai circula singele,aia dupa o saptamana se usuca si cad
Parca suna ceva mai clar si mai simplu nu crezi?
Eu am fost sa intreb pentru cineva ceva ani in urma si asa tiu minte ca mi sa explicat,dar poate gresesc,asta nu in RO pe atunci sigur nu exista prin RO alta metoda decat bisturiu.
Referitor la medicatie si ce mai spu tu vad ca spui ca se poate si medicatie,dar apoi tot tu o bagi ca tot se imflameaza,ca trebuie sa afci mereu nu stiu ce bai, pai aia inseamna ca nu-ti trece
Deci raman astea cutitu, sau metodele astea neinvazive, pentru ca mai sunt si altele, cu laser, sinca cateva.
In sf e bun ca nu-i cu ultrasunete desi este cum zic e cu ultrasunete revin si iti arat
Stii engleza? Baga, ia de aici si vezi ce zic aia ce se pricep, adica americanii, ca aia au facut primii procedurile astea.
Banding is an office procedure used to treat internal hemorrhoids with a severity of up to Grade 3. Also called rubber band ligation, this procedure involves using a tight band around the base of the hemorrhoid to cut off its blood supply.
Banding usually requires two or more procedures that take place about 2 months apart. It’s not painful, but you may feel pressure or mild discomfort.
Banding isn’t recommended for those taking blood thinners because of the high risk of bleeding complications. There is typically minimal recovery time. Rarely, additional complications may occur such as pain and infection.
Revin si cu ultrasunetele, acum in alt mesaj, ca de scriu multe aici nu mai citesti sa iti arat ca stiam eu ceva, si surpriza era si cu ultrasunete., dar cum am spus pe acolo poate next 20 de ani
-Hemorrhoidal artery ligation (HAL), also known as transanal hemorrhoidal dearterialization (THD), is another option to remove Grades 2 or 3 hemorrhoids.
This method locates the blood vessels causing the hemorrhoid using an ultrasound and ligates, or closes off, those blood vessels.
Research shows this method may be as effective as the traditional but more invasive method of hemorrhoidectomy but involve less post operative pain.
Ok deci ce spuneai ca nu stiu? Stii ces alea ULTRASOUND? daca stii atunci e bun.
Chestia e ca eu am fost ceva ani buni in urma si nu mai amintesc toata discutia,pentru cine intrebasem avea extern hemoroid, sia zis ca nu merge cu metoda respectiva
Mai sunt si alte metode coagularea, sau strangerea hemoroidului, Shrink adica il micsoreaza prin o metoda, il stafideaza sa-i zic asa.
Numa bine.A si daca nu stii engleza iti pot traduce.nui cine stie ce complicat ce am copy/paste.
Sper ca nu te superi,nici eu nu ma supari,e doara o discutie,poate am fost nitel mai acid, scuze, dar asta e, se mai intampla.
De explicatii cand vreau sa stiu ceva citesc de la astia, astia stiu sa explice frate nu is romani.
Tu nu vorbeai cu un doctor aici pe aici intreaba oameni simpli, sau care nu cunosc termeni medicali.Nu o mai da de gard ca nu merge.
Parca spuneai de ultrasunete ca nu dau aia si cu, doara ce ziceai tu, asta ai uitat sa mentionezi
Deci oamenii care intra pe aici cauta explicatii pe intelesul lor, ca urmare cineva sa priceapa foloseti termi simpli, sau termeni uzuali.Cred,confuzi spitalu cu TPU
In realitate hemoroizii sunt vase de sange inflamate, nu au cum sa treaca pentru ca nu sunt bube doar se inflameaza deoarece nu mai circula bine sangele pe acolo.Cicatrdina este foarte bune si regleaza circulatia si ei se micsoreaza si nu mai dor. Este si tratament medicamentos pentru probleme ale vaselor de sange cum ar fi Devaricidul care este bun si pentru varice care de fapt e acelasi lucru:Trebuie eliminati chirurgical doar hemoroizii interni care sunt extrem de inflamati si prolabeaza si nu se mai retrag, aceia trebuiesc operati ori clasic cu bisturiu ori la privat prin ligaturare dar daca ai bafta sa se dezimflameze cu alifii sau pastile, si mai bine. Oricum pentru asta trebuie sa faci bai de sezut de fiecare data dupa ce mergi la toaleta pentru ca altfel nu cedeaza inflamatia
Fa-ti operatie de estirpare a hemoroizilor si evita mancarea picanta si statul prea mult pe scaun dupa operatie, bafta
anonim_4396 întreabă: