| Andreissa a întrebat:

Buna Ziua, am fost ieri la dentist cu dureri foarte mari, din pacate nu am putut face extractia deoarece aveam infectie, si anestezicul nu isi facea efectul. am luat niste pastile prescrise de medic, iar astazi cand m-am trezit, am falca dreapta umflata, sa fie oare alergie la anestezic? sau este normal ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este alergie la anestezic, ci e vorba de un abces dentar ( o infecţie )!

Ar fi INDICAT să mergi înapoi la stomatolog pentru ca să-ţi facă un drenaj ca să aibă pe unde se scurge puroiul!

Iei în continuare antibioticele prescrise şi în 3-5 zile ar trebui să-ţi treacă infecţia/abcesul.

Toate cele bune.

| SimonaCristina a răspuns:

Abcesul dentar aparut se trateaza cu antibiotic si antiinflamatoare. Nu manca rece, fierbinte si sarat. Du-te la stomatolog. Sanatate!

| roxpau a răspuns:

Ai facut abcces dentar ..trebuie sa te prezinti la medic pentru a primi antibiotic

| Haggerty a răspuns:

Am avut si eu asa problema si am apelat la dentist din nou...el mi-a prescris alte medicamente. Iti propun se apelezi din nou la dentist pentru ca el stie cel mai bine ce are de facut.