| Fresh a întrebat:

am fost in urma cu cateva luni la stomatolog, aveam o carie si a inceput sa mi-o lucreze.mi-a facut in masea o gaura mica si dintr-o data am simtit o durere foarte mare ( probabil ajunsese la nerv)si de atunci nu m-am mai dus sa imi continue lucrarea...intrebarea mea este : pot sa-i cer doctorului sa-mi faca anestezie sa nu simt nimic? sau anestezia se face doar in cazuri mai dificile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti cere sa-ti faca anestezie si iti si va face. Durerea aceea mare era necesara pentru a sti cand a deschis camera pulpara. La urmatoarele manevre iti facea anestezie. oricum, acum e posibil sa ai nevoie de extractie daca stai cu camera pulpara deschisa de atata timp

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ba poți să-i ceri anestezie.
Pa, pa.

| cristina10cris a răspuns:

E doar o mica durere nu o sa te doara mult timp dupa cateva sedinte nu o sa te mai doara am patiti si eu asta.

| Fresh explică:

Nu ati inteles...nu ma doare acum...ma doare cand imi baga freza..foarte RAU.ma doare si cand imping cu scobitoarea. De-aia nu m-am mai dus laughing

| tioan a răspuns:

Mai bine te-ai duce sa-ti termine lucrarea, ca daca ti se infecteaza...e jale