anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua,am fost la dermato fiindcă mi-au ieșit mai multe linii verticale negre pe degete, dar una mai proeminentă pe degetul mare de la mâna dreaptă.Mi-a pus diagnosticul de Nev melanocitar, oare este ceva rău? Fiindcă doctorul a zis cum vrea Dumnenzeu, poate sa rămână așa sau să crească?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Cum adica linii verticale? Si cum ti-a pus un diagnostic asa de dur fara sa faca analize? Ori faci misto de noi, ori nu stiu.

| Bastiorosz a răspuns (pentru Robert2526):

Este dur sau? Medicul mi-a zis ca trebuie ținută sub control

Sper sa nu fie cancer

| Robert2526 a răspuns (pentru Bastiorosz):

Pai. daca diagnosticul e corect, atunci cancer este. Dar un asemenea diagnostic nu se pune asa vizual. Ti-a dat vreo scrisoare medicala? imi poti spune ce scrie acolo?

Pe scrisoare mi-a scris Nev melanocitar, am 15, 6 ani

Și nu vrea să -mi facă biopsie,

| Robert2526 a răspuns (pentru Bastiorosz):

Poti sa mai consulti un medic atunci. Cum arata respectivele linii?

Verticale și negre

Ce înseamnă benign? Ai putea să-mi explici mai îndelungat?

| anonim_4396 explică (pentru Bastiorosz):

Eu am cautat pe net și am văzut ca scrie benign

| Robert2526 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bening inseamna ca nu e cancer. Dar la acest ne melanocitar, el seamana ffff bine cu melanomul.Normal era sa iti faca teste sa vada ce e. De asta zic, cauta alt medic

| Bastiorosz a răspuns:

Nu fac mișto, așa mi-a zis pur și simplu că am alunițe sub unghii