| Dima_Alin_1998 a întrebat:

Bună ziua,am fost la doctor pentru o umflătura(chist sinovial) deasupra cotului iar doctorul mi-a zis sa mă operez sa mi le scoată,nu prea sunt de acord cu acest lucru, deoarece îmi este frica! Doctorul mi-a zis sa merg în vacanta de iarna pentru a nu lipsi de la școală, după aproape 2 saptamani de la control mi-a părut ceva dureros la sub braț, se simte tot ca chistul și este foarte dureros, amandoua au devenit dureroase, pot face ceva sa mă tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicio problemă! Nu „doare" decât înțepătura pentru anestezie. Operația nu durează mai mult de zece minute. Mergi la medic să vezi ce este cu al doilea chist. Am avut și eu la cot un astfel de chist și după operație la o jumătate de oră am condus mașina 250 km.

| oz_1736 a răspuns:

Daca e de operatie, nu mai astepta. Vei mai sta 4, 5 luni, durerea va creste, chistul se va mari si tot la operatie vei ajunge. Vei suferi atata timp degeaba. Stiu ce spun fiindca am avut mai multe operatii