| Mihaela6172 a întrebat:

Bună ziua, am fost la pneumologie cu film ieri, la plămâni sunt curați pentru ca spui cu mucus din gat de mai mult timp recomandat pastile asta 15 sa iau și sa fac analiza la laborator examen microbiologic, nu am înțeles și l am întrebat cum se face, sa iau un recipient și sa scuip în el și sa duc la laborator mi-a zis, pe net am găsit examen microbiologic sputa, cum sa zic la clinica? La laborator am întrebat și mi-a zis ca nu face ce a zis el doar examen faringian, prima data mi-a pus câteva întrebări după a scapat repede și dat pastilele acelea... am vb doar la laborator sa fac exudat și mai rămâne sa fac și analiza aceea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Da,este vorba despre examen microbiologic sputa.
Adica flegmezi in recipient.
Sanatate,

| Mihaela6172 explică (pentru ioana748):

Multumesc, se face tot dimineața pe nemâncate?

| ioana748 a răspuns (pentru Mihaela6172):

Cu plăcere,
Da, dimineața va spălați cu apa calda în gura și flegmati în recipient.

| Mihaela6172 explică (pentru ioana748):

Buna ziua, am fost saptamana trecuta să duc proba pentru examen microbiologic sputa dimineața și mi-a zis că nu face de dimineața să o ia, să o aduc pe cea de 12 până la ora 13:00 14:00 că să o preia la laborator deci dacă se face dimineața trebuie să nu mai mănânc până la ora 12

| ioana748 a răspuns (pentru Mihaela6172):

Da, nu mâncați pana la 12 când colectați sputa.
Dacă asa v au spus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă mir că ai ajuns la problema asta când sunt atatea filmulete pe yt.
Ajuta ceaiul de ace de pin,foi de ceapa,macese.
Am observat ca orice planta creste peste o mie de metri, probabil ca acolo e aerul mai rarefiat, ajuta la caile respiratorii.
Ienuparul e un exemplu.
Se mesteca acele bobite.
Apoi e excelent siropul de brad, podbal, patlagina.
Sunt siropurile tusistop si expectorid doar cu miere.

| Mihaela6172 explică (pentru anonim_4396):

Ce legătură au filmulețele de pe yt? Tu te tratezi de pe yt si nu mai mergi la medic? Ceaiul de ceapă nu are efect, beam doar pentru răceala, de patlagina la fel, multumesc pentru raspuns!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihaela6172):

Daca e ceva grav mergi la medic.
Eu aveam la fel mucus si m-am tratat naturist.
Dar poate la tine nu functioneaza.
Probabil iesi mai ieftin cu pastile.
Eu am mai folosit si ulei esential de oregano, un produs foarte scump.
Dar expectoridul a fost ieftin si eficient.

| Mihaela6172 explică (pentru anonim_4396):

Am fost la medic la pneumologie am spus