Corect, necorect trebuia sa te intereseazi inainte.
Pe langa asta ei trebuie sa aiba afisat undeva la receptie lista cu preturi, in lipsa acestor preturi afisate poti depune sesizare la ANPC!
Te anunt insa ca preturile la cabinetele private sunt mult mai mari decat la policlinici!
E bine pe viitor sa eviti acel cabinet, si sa te indrepti pe ceva cu preturi de bun simt, insa atentie nu toate cabinetele au aceleasi preturi si nu toti lucreaza curat, ingrijit, steril etc
Inca am vazut cabinete la coltul blocului care sterilizeaza cu spirt, in acele focare de infectie e normal ca pretul sa fie minim, iar intr-un cabinet care are igiena la standard european si preturile sa fie mari.
Din tot ceea ce ne-ai spus acolo mie nu-mi pare foarte mare pretul de 850 de lei.
Gandeste-te ca eu am dat la un cabinet de asta de lux 700 de lei doar pentru o carie evident ajunsa la nerv, si banuiesc ca sunt cabinete prin tara la care pretul e mult mai sus de 700 lei pe carie; voi insa ati beneficiat de mult mai mult de atat!
Nu am știut, nu au prețurile afișate si nici nu mi-au răspuns la întrebare "cât e prețul pentru aia si aia"
Voi sunteti tineri si aveti gandire ca pe vremea lui Ceausescu? Nicaieri nu-i pret fix. Fiecare cabinet are pretul stabilit de medicul sau. Partea proasta este ca nu dau bonuri. Eu daca eram in locul tau ii ceream bonul inainte de a-i da banii si nu ma mai duceam la el a II-a oara.
Sigur ca-i normal si legal, odata ce este dentist privat si poate sa aiba propriile lui preturi, pentru fiecare operatiune in parte.
Daca tu stiai ca la Policlinica este atat de ieftin, de ce nu te-ai dus acolo?
Ce sens mai au comentariile astea, dupa ce ti-ai rezolvat problemele la un dentist privat, pe care l-ai ales chiar tu?
Buna.Considerand preturile actuale pentru tot, cred ca e normal.Depinde si de oras si popularitatea cabinetului. Data viitoare intreaba dinainte cat va costa.Eu asa fac, nu e nicio rusine.
mariaariamaron întreabă: